Jokić u stilu Brejdija protiv Minesote VIDEO

Izvor: B92, 04.Feb.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić u stilu Brejdija protiv Minesote VIDEO

Nikola Jokić dominirao je za Denver Nagetse u noći između subote i nedelje – što statistički, što prelepim potezima na terenu.

Denver je savladao Minesotu 107:106, a u centru pažnje bio je ponovo srpski as i NBA Ol-star Jokić.

Srbin je ostvario 25. tripl-dabl u karijeri sa 13 poena, 16 skokova i 10 asistencija, uključujući dodavanje preko celog terena do Malika Bizlija za odlučujući koš i sjajnu odbranu u poslednjem minutu.

Nikola je odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fantastičnu odbranu na Karl-Entoniju Taunsu i pri vođstvu od pola koša, na minut do kraja utakmice svojim potezom verovatno rešio meč. On je, u stilu najboljih NFL kvoterbekova, jednom rukom preko celog terena poslao loptu do Bizlija, koji je matirao zaspalu odbranu "vukova" za dva laka poena i nešto što bi u Američkom fudbalu bilo kao tačdaun.

Jokićev potez ispraćen je ovacijama na društvenim mrežama i divljenju momku iz Sombora koji iz dana u dan ne prestaje da nas iznenađuje svojom genijalnošću.

Kako su sinoć postavljeni negativni rekordi u 53. finalu Superboula i kako Los Anđeles Remsi nisu ostvarili niti jedan tačdaun, možda bi im, šalu na stranu, "meka ruka" srpskog centra značila u finalu protiv Petriotsa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.