Jokić trener: Lebron, Durent i Kari slušaju – Dončić izbačen VIDEO

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 13:46

Jokić trener: Lebron, Durent i Kari slušaju – Dončić izbačen VIDEO

Poznato je da se trener Denvera Majk Meloun ne libi da ponekad pita Nikolu Jokića u vezi sa taktikom Nagetsa, a tokom Ol-star meča se i Kris Finč odlučio na to.

Naravno, sve je proteklo u šaljivom maniru. Trener Minesote i strateg zvezda iz Zapadne konferencije je ustupio svoje mesto srpskom centru.

Na snimku koji su podelili Nagetsi se vidi Jokić koji crta akcije oko okupljenih Šeja Gildžesa-Aleksandera, Karla Entonija Taunsa, Stefa Karija i Entonija Dejvisa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su se zbili najbliže i sa osmehom na licu propratili ono što se dešava ispred njih.

Tako je Jokić, barem na nekoliko momenata i skroz neformalno, postao njihov, ali i trener Lebrona Džejmsa, Luke Dončića i Kevina Durenta koji su između ostalog činili taj tim.

Upravo je sa slovenačkim igračem i započeo svoje izlaganje, rekavši da on ostaje na klupi, što je odmah izazvalo smeh. Potom je nacrtao akciju dva na dva sa Šejem.

Jokić je imao 13 poena u porazu Zapada od Istoka 211:186.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.