Jokić teži za pola miliona dolara

Izvor: B92, 07.Jun.2020, 18:29

Jokić "teži" za pola miliona dolara

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, ispunio je klauzulu u ugovoru na osnovu koje će dobiti dodatnih 465.518 dolara.

Jokić je prilikom potpisivanja ugovora, leta 2018, dogovorio sa Nagetsima da ako ekipa izbori plasman u plej-of, da na konto toga dobije 465 hiljada dolara.

Srpski košarkaš ima još jednu klauzulu na osnovu koje može da inkasira sličnu sumu novca. Uslov je da Denver pobedi u prvoj rundi plej-ofa.

Jokić je prethodne godine dobio oba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bonusa jer je uveo Nagetse u plej-of, a potom je i ekipa savladala San Antonio Sparse u prvoj rundi.

NBA liga nastaviće se krajem jula, odnosno početkom avgusta ove godine u "Dizni svetu" u Orlandu.

Timovi će prvo odigrati po osam utakmica, a potom će se pristupiti plej-ofu.

Između toga moguć je takozvani plej-in turnir koji će se igrati za osmo umesto ukoliko devetoplasirana ekipa bude imala zaostatak manji od četiri pobede za osmom ekipom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.