Jokić se radovao kao dete kad je Srbija pobedila - ALI NE ZBOG TOGA! Vidite šta je radio (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2023, 18:53

Jokić se radovao kao dete kad je Srbija pobedila - ALI NE ZBOG TOGA! Vidite šta je radio (FOTO)

Nije baš neočekivano.

Košarkaši Srbije savladali su Dominikansku Republiku sa 112:79 i plasirali se u četvrtfinale Mundobasketa sa druge pozicije u grupi. Tamo nas čeka Litvanija.

Orlovi su na ovaj šampionat sveta otišli bez velikog broja zvezda, među kojima je prednjačio Nikola Jokić, aktuelni šampion i MVP finala NBA lige. Zbog psihičkog i fizičkog umora, kako je rekao, on trenutno nije u mogućnosti da pomogne reprezentaciji.

Jokić je odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da vreme odmora provede van košarke, dok je ovoga puta odlučio da ode na hipodrom u Ljubičevo, gde je njegov konj i pobedio.

Breno Laumar je odneo pobedu u teškoj konkurenciji, gde je vozač Boris Nović bio ispred svih, pa je tako porodici Jokić i štali "Dream Catcher" doneo novi pehar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.