Jokić se iz prve ruke uverio zašto je Čikago najgori VIDEO

Izvor: B92, 18.Jan.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić se iz prve ruke uverio zašto je Čikago najgori VIDEO

Košarkaši Čikago Bulsa izgubili su od Denver Nagetsa sa 135:105, a u jednom kratkom video klipu vidi se i zašto.

Čikago je ove sezone jedna od najgorih ekipa po ligi, što za gledanje što rezultatski, a posle samo jedne utakmice možete da vidite njihovu "tamnu" budućnost.

Na utakmici protiv Nagetsa, tokom treće četvrtine, Bulsi su imali priliku da postignu lake poene takozvanim "zicerom". Imali su jednu, drugu, treću... Ukupno pet šuteva na obruču su promašili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bobi Portis i Zek Lavin.

Kada odgledate priloženi video biće vam jasno zašto je Denver, kao i većina ekipa ove sezone, tako lako izašao na kraj sa Bulsima, uz dužno poštovanje za Jokića i Nagetse.

Nikola Jokić je tokom ove akcije proveo vreme u reketu, uglavnom čekajući da neko iz Čikaga postigne poene, ali pošto se to nije desilo on je bio na mestu da pokupi novi skok.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.