Jokić se igrao sa Porzingisom – ovako je rešio derbi VIDEO

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 09:02

Jokić se "igrao" sa Porzingisom – ovako je rešio derbi VIDEO

Srpski košarkaš Nikola Jokić predvodio je Denver Nagetse do novog trijumfa, a pojedinim potezima je skrenuo posebnu pažnju.

Centar iz Sombora je zabeležio 20. tripl-dabl u sezoni, ubacivši 32 poena, a uz to je imao još 12 skokova i 11 asistencija.

Naročito "surov" je bio prema Kristapsu Porzingisu, koji jednostavno nije imao rešenje za dvostrukog osvajača MVP nagrade.

Odmah na startu meča bilo je jasno šta čeka letonskog košarkaša. Nakon jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << situacije, Jokić ga je "oduvao", a onda lagano poentirao.

Ništa bolje Porzingis nije mogao da urad i u završnim trenucima susreta, kada je Jokić asistencijom praktično rešio meč protiv Bostona (115:109).

Dvadesetak sekundi pre kraja bacio je alej-up za Erona Gordona, čime su Nagetsi stekli nedostižna četiri poena prednosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.