Jokić razočaran: Svaka 50-50 lopta bila je njihova...

Izvor: B92, 26.Dec.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić razočaran: Svaka 50-50 lopta bila je njihova...

Košarkaši Denvera nisu uspeli da na Božić obraduju svoje navijače.

Oni su u "Pepsi centru" poraženi od Nju Orleansa sa 112:100 u utakmici odigranoj u noći između srede i četvrtka.

Nikola Jokić je susret završio sa 23 poena, deset skokova i četiri asistencije za nešto više od pola sata na parketu, ali po završetku meča nije krio nezadovoljstvo.

"Svaka lopta 50-50 bila je njihova, bukvalno svaka lopta", rekao je Jokić.

Trener >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Majkl Meloun kaže da njegovi momci jednostvno nisu uspeli da pariraju fizički dominantnijem protivniku.

"Potpuno su dominirali svojom fizički jakom igrom. Istina je da je i naša odbrana u drugom poluvremenu bila bolja nego u prvom".

"Jednostavno nemamo odgovor za Ingrama. Moram da nađem način kako da pomognem igračima u takvim momentima na terenu, kada idu jedan na jedan sa njim", zabrinut je i Meloun.

On je dodao i sledeće:

"Mislim da nismo igrali dovoljno čvrsto, da budem sasvim iskren. Nismo to radili ni na neke ranije praznike. Ipak, treba im čestitati. Došli su na naš teren i igrali čvršće od nas i pobedili", zaključio je trener Nagetsa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.