Jokić punio, sin slavnog Litvanca odigrao meč karijere!

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2020, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić punio, sin slavnog Litvanca odigrao meč karijere!

Indijana dobila Denver 115:107 u Koloradu, trijumf Pejsersa na ovom gostovanju posle deceniju. Jokić sjajan, Sabonis maestralan!

Neugodan poraz Denvera u Koloradu, u "Pepsi centru" gostila se Indijana. Jokić je ubacio 30 poena, imao 10 skokova, ali su gosti imali noćas neverovatnog Sabonisa. Litvanac je uz 22 poena, imao 15 skokova i 10 asistencija, prvi tripl-dabl karijere. U poslednjoj četvrtini tajno oružje je bio Dag MekDermot, dao je 18 od 24 poena u poslednjoj četvrtini >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i učestvovao u preokretu.

U poslednjem periodu, Pejsersi su napravili šest ofanzivnih skokova što je po Majku Melounu rešilo utakmicu. Zanimljivo da Indijana nije dobila već deceniju u Koloradu. Brogdon i Ti-Džej Voren su dodali po 22 poena, na drugoj strani, kako rekosmo Jokićević 30 nisu bili dovoljni.

Opravdanje za poraz domaćih može da bude izostanak trojice startera, Herisa, Milsapa i Mareja, ali svejedno, pobedu su ispustili u finišu meča.

I pored odlične partije Jokić je bio veoma ljut zbog poraza, a javnost tvrdi da uvek mora da bude na parketu kada se odlučuje, jednostavno lopta je najsigurnija u njegovim rukama.

U ranije odigranom meču, Majami je zaustavljen u San Antoniju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jokićevih 30 u senci ol-star Sabonisa (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jan.2020

Nikola Jokić je zabeležio 30 poena, pride imao i 10 skokova i u nekim drugim večerima verovatno bi bio prvi utisak sa utakmice. Međutim, kako se i sam Jokić – kao i ceo tim Denvera – potpuno ugasio u poslednjoj četvrtini sudara sa Indijanom pričaće se o strašnom Domantasu Sabonisu, koji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.