Jokić pred Bulse: Uvek je lepo igrati pred srpskim navijačima

Izvor: RTS, 21.Mar.2018, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić pred Bulse: Uvek je lepo igrati pred srpskim navijačima

Srpski košarkaš Nikola Jokić rekao je pred utakmicu u Čikagu da je uvek lepo igrati pred srpskim navijačima, kao i da će njegovi Nagetsi svaku utakmicu do kraja sezone odigrati maksimalno kako bi izborili plasman u plej-of.
Jokić se osvrnuo i na svoj nastup u poslednjem meču, protiv Majamija, kada je postigao 34 poena, ali je njegova ekipa doživela poraz posle dva produžetka.

"Bila je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izuzetno naporna utakmica, igrao sam 48 minuta, na kraju nam je ponestalo snage. Poraz nam je teško pao. Sada nam je svaka utakmica važna, tako i ova protiv Bulsa", rekao je srpski centar.
U Čikagu se očekuje veliki broj srpskih navijača, koji će imati popust na kupovinu ulaznica za večerašnji meč.
"Izuzetno mi je drago što će u areni, gde je povučen dres Majkla Džordana, biti mnogo srpskih navijača i zastava. Uvek je lepše igrati pred srpskim navijačima, čuješ naše ljude, zanimljivije je", kaže Jokić.
Denver se i dalje bori za mesto koje vodi u plej-of.
"Svaka utakmica je bitna u ovom periodu, ostalo je još 12-13 utakmica do kraja. Izgubili smo par utakmica koje smo morali da dobijemo, tako da nam je sada stvarno svaka bitna", zaključio je centar Nagetsa.
Utakmica između Čikaga i Denvera igra se od jedan sat posle ponoći po srednjoevropskom vremenu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.