Izvor: Piplmetar.rs, 20.Maj.2023, 02:30

Jokić posle Lejkersa: „Nije bitno da li pobeđujete sa 20 ili jednim poenom razlike“

Centar i vođa Denvera Nikola Jokić istakao je da prva utakmica finala Zapada protiv Lejkersa bila prilično turbulentna uprkos trijumfu. 
,,Utakmica uspona i padova. Bili smo veoma dobri u prvom poluvremenu, kontrolisali sve, ritam, odbranu, skokove, a onda u drugom smo je izgubili. Oni su veoma dobar, talentovan tim i izgubili smo staloženost koju smo imali u prvom poluvremenu. Odbrana je bila dobra i nalazio sam se u dobrim pozicijama da uhvatim loptu. Nisu nas iznenadili. Znali >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << smo da će početi sa Vanderbiltom i Šruderom“„, rekao je Jokić.
Lejkersi su posle veoma lošeg prvog poluvremena briljirali u drugom, ali nisu uspeli da preokrenu.
,,Znali smo da će se vratiti, čvrst su tim, ali nije bitno da li pobeđujete sa 20 ili jednim poenom razlike, pobeda je pobeda„, rekao je Jokić, pa dodao da nije bilo posebne pripreme za ovaj meč. 
,,Cilj mi je bio samo da dobijem utakmicu, nisam razmišljao šta ću tačno da uradim. Bilo je bitno samo da pobedimo i na sreću to smo i uradili„.
Nikola se osvrnuo na bolju igru Lejkersa u drugom poluvremenu. 
,,Ne znam. Nije samo do nas, već i do njih. Veoma su dobar tim, imaju Dejvisa koji je igrao sjajno. Lebrona koji utiče na utakmicu na sve moguće načine, Ostin Rivs je odigrao veoma dobro, Hačimura… Nekada napad jednostavno bude bolji od odbrane„, kazao je on.
S zvukom sirene za kraj treće deonice pogodio je Somborac dalku trojku u padu preko Entonija Dejvisa.
,,Nekada je sreća na

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.