Izvor: RTS, 19.Nov.2021, 09:08

Jokić ovoga puta mirotvorac – sprečio trenerov nasrtaj na sudiju

Za razliku od situacije kada je bio učesnik u haosu i fizičkom obračunu na meču sa Majamijem, Nikola Jokić ovoga puta bio je mirotvorac u situaciji u kojoj je njegov trener Majk Malon izbačen sa meča sa Filadelfijom.
Denver se nije proslavio protiv desetkovane Filadelfije, pošto je pretrpeo poraz na svom parketu rezultatom 103:89.

Detalj koji je pomogao porazu Nagetsa desio se sredinom treće četvrtine, kada je trener Denvera >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Majk Malon izbačen sa utakmice.
Nezadovoljan sudijskom odlukom, Melon je ušao u verbalni, a potom umalo i fizički sukob sa arbitrom.
Da do ovog drugog ne dođe, zaslužan je Nikola Jokić, koji je zadržao i primirio svog trenera.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meloun krenuo na sudije – Jokić sprečio incident VIDEO

Izvor: B92, 19.Nov.2021

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun isključen je u meču protiv Filadelfija Seventisiksersa...Meloun je posle šest minuta igre u trećoj četvrtini isključen sa meča...Dobio je drugu tehničku na meču zbog prigovora i meč je za njega bio završen...Nagetsi su kod kuće doživeli ubedljiv poraz od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.