Jokić nije bio na Milojevićevoj sahrani, ali jedan ZNAK POŠTOVANJA na grobu je malo ko primetio (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 18:19

Jokić nije bio na Milojevićevoj sahrani, ali jedan ZNAK POŠTOVANJA na grobu je malo ko primetio (FOTO)

Slavni košarkaš je sahranjen u ponedeljak.

Legendarni srpski košarkaš i trener Dejan Milojević sahranjen je na Bežanijskom groblju u ponedeljak, 12. februara.

Mnoge domaće i strane ličnosti iz košarkaškog sveta su došle da odaju poštu velikanu srpskog sporta, između ostalog i delegacija Golden Stejt Voriorsa, kluba čiji je deo bio Milojević pre smrti.

Srpski košarkaš Nikola Jokić nije bio na sahrani, razlog je prebukiran raspored njegove ekipe, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali na Milojevićevom grobu se mogao videti venac na kom je napisano "Jokić".

Pretpostavka je da je Nikola poslao venac u znak poštovanja prema treneru s kojim je sarađivao u Megi i koji je veoma značajan za njegov razvoj kao igrača.

Podsetimo, Milojević je preminuo u 47. godini od posledica srčanog udara. On je bio trostruki MVP ABA lige, igrao je za FMP, Budućnost, Partizan, Valensiju, Galatasraj, a radio je dugi niz godina kao trener Mege. Između ostalih trenirao je Nikolu Jokića, što mu je bila i možda najznačajnija referenca da ga zove Golden Stejt sa kojim je kao pomoćnik osvojio NBA ligu 2022. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.