Izvor: RTS, 10.Apr.2021, 06:19

"Jokić je najbolji dodavač u ligi, zbog njega su đavolski dobar tim"

Legendarni Greg Popovič, trener San Antonio sparsa, imao je samo reči hvale za neverovatnog Nikolu Jokića. Jokić je predvodio Denver do pobede nad Sparsima sa 121:119 i nastavio da niže neverovatne partije.
Jokić je MVP sezonu nastavio 13. tripl-dablom, a 54. u karijeri, pošto je meč završio sa 26 poena, 13 skokova i 14 asistencija.

"Zbog toga su oni đavolski dobar tim", istakao je Popovič, osvrnuvši se na veliki broj uspešnih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dodavanja srpskog centra.
"Jokić je možda i najbolji dodavač u ligi, svakako najbolji kada su visoki igrači u pitanju, a bolji je od mnogih krila. Postavio je lestvicu za svakoga, on je sjajan."
Denver je sada četvrti tim Zapadne konferencije sa 34 pobede i 18 poraza, a San Antonio je deveti sa skorom 24-26.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi tripl-dabl Jokića, deset poena Bogdanovića u pobedu Atlante

Izvor: Beta, 10.Apr.2021

Košarkaši Denvera pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu San Antonija sa 121:119 i tako upisali osmi uzastopni trijumf u NBA ligi. Denver je do pobede vodio srpski centar Nikola Jokić koji je upisao 54. tripl-dabl u karijeri. On je utakmicu završio sa 26 poena, 14 asistencija i 13 skokova....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.