Jokić je Ol-star!

Izvor: RTS, 01.Feb.2019, 02:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić je Ol-star!

Srpski košarkaš iz redova Denver Nagetsa Nikola Jokić uvršten je među rezervne igrače iz Zapadne konferencije za predstojeći Ol-star meč koji se igra u Šarlotu.
Nikola Jokić će tako postati prvi Srbin koji će posle 15 godina pauze, i učešća Peđe Stojakovića 2004. godine, biti u jednom od timova najvećih zvezdi NBA lige.

Pored Jokića među rezerve na Zapadu izabrani su još i Rasel >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vestbruk, Entoni Dejvis, Demijan Lilard, Klej Tompson, Lamarkus Oldridž i Karl Entoni Tauns. 
Od ranije su poznati starteri: Stef Kari, Džejms Harden, Pol Džordž, Kevin Durent i kapiten Lebron Džejms.
Na Istoku su pored prve petorke Kajri Irving, Kemba Voker, Kavaj Lenard, Janis Adetokumbo i Džoel Embid, odabrani i Kajl Lauri, Viktor Oladipo (koga će neko menjati), Blejk Grifin, Nikola Vučević, Kris Midlton, Ben Simons i Bredli Bil.

Ol-star vikend održava se od 15. do 17. februara u Šarlotu u državi Severna Karolina, a glavni meč na programu je poslednjeg dana, u nedelju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.