Jokić dominira u ABA ligi, MVP šestog kola sa indeksom 40

Izvor: Blic, 05.Nov.2014, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić dominira u ABA ligi, MVP šestog kola sa indeksom 40

Centar Mega Vizure Nikola Jokić proglašen je za najkorisnijeg igrača šestog kola regionalne ABA lige sa indeskom 40 u pobedi nad Zadrom (91:84).

Ekipa iz Sremske Mitroviće došla je do četvrtog ovosezonskog trijumfa kome je ekstratalentovani košarkaš doprineo sa 17 poena, 12 skokova, čak osam asistencija i dve ukradene lopte.

Još dva uspešna dodavanja delila su Jokića od tripl-dabla, ali niko nije imao bolji indeks korisnosti od njega u šestom kolu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Mladi centar je titulu MVP-ja poneo i u prvom kolu kada je imao indeks 44 u pobedi nad skopskim MZT-om.

Jokić vodi na listi indeksa uspešnosti ABA lige sa 161 poenom, odnosno 26,83 po meču, ispred centra Crvene zvezde Bobana Marjanovića (147) i trećeplasiranog Nenada Miljenovića, inače saigrača iz Mege, koji je sakupio 142 za šest kola.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.