Jokić digao Kolorado na noge, posle ovoga noćas, imaće šta da priča unucima! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2017, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić digao Kolorado na noge, posle ovoga noćas, imaće šta da priča unucima! (video)

Denver srušio Klivlend i pobegao Portlandu u borbi za plej-of. To da je Nikola Jokić bio sjajan nije vest, ali ono što je napravio u jednoj situaciji Lebronu Džejmsu i reakciju navijača pamtiće čitavog života. Na kraju 126:113 za Denver!

I šampion je pao u Koloradu. Fantastični Nikola Jokić je vodio Nagetse do pobede protiv Klivlenda. Srbin je ubacio 16 poena, imao 10 skokova i 7 asistencija u dragocenoj pobedi ekipe iz Kolorada.

Njegov tim je ubacio 70 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u reketu, 40 više od rivala.

Najteže je Lebronu pao obračun sa Jokićem u reketu kada je Srbin uspeo da jedan na jedan reši situaciju i to je diglo na noge "Pepsi centar".



"Mislim da je u pitanju erupcija zbog Nikole, da će ovaj koš dati definiciju njegove karijere. Imaće šta da pokazuje unucima"
, rekao je kouč Meloun.

Jokic goes to WORK 👀 pic.twitter.com/6r7igznx28

— NBA.com (@NBAcom) March 23, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.