Jokić: Sâm sebi sam najveći neprijatelj

Izvor: B92, 06.Avg.2020, 21:11

Jokić: Sâm sebi sam najveći neprijatelj

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, odgovorio je na pitanje da li je lakše šutirati trojke u "Dizni svetu" gde nema navijača.

Srpski košarkaš ističe da navijači ne mogu toliko da utiču na njega, koliko on sâm može sebe da poremeti.

"Ne znam (da li je lakše šutirati trojke bez navijača). Za mene je uglavnom isto. Moj najveći neprijatelj sam ja, tako da navijači ne mogu toliko da me poremete koliko mogu sâm sebe", rekao je Jokić posle utakmice sa San >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Antonio Sparsima.

Jokić je u trećoj četvrtini protiv Sparsa pogodio tri trojke u tri napada čime je doneo lepu prednost Nagetsima.

Srpski košarkaš na kraju je meč završio sa 25 poena, četiri skokova i 11 asistencija i što je najvažnije Denver je pobedio Sparse.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKOLA JOKIĆ NIKADA ISKRENIJI: Sam sebi sam najveći NEPRIJATELJ! VIDEO

Izvor: Kurir, 06.Avg.2020

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, odgovorio je medijima na pitanje da li je lakše šutirati trojke u dvorani gde nema navijača. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.