Jokić:Lebronov tim je pun dobrih šutera, želim pobedu i zabavu

Izvor: B92, 16.Feb.2019, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić:Lebronov tim je pun dobrih šutera, želim pobedu i zabavu

Košarkaš Denvera Nikola Jokić jedini je predstavnik Denvera na NBA Ol-star vikendu u Šarlotu.

Srpski košarkaš je po dolasku rekao da je opušten i da mu je želja da se dobro zabavi na ovoj utakmici, a on će biti rezervista u Timu Adetokumbo.

"Cilj mi je da se dobro zabavljam. Biće to nešto potpuno novo za mene. Igrao sam na susretu Zvezda u usponu, ali ovo nisam. Mislim da je Lebronov tim šuterski raspoloženiji, ali je naš pun internacionalaca. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U prvom planu je zabava, ali svakako i pobeda" rekao je Jokić.

Nikolu očekuje takođe i takmičenje u šuterskim veštinama.

"Dobar sam bio prošle godine, uspeo sam da prođem prvu rundu. Ne znam ko će mi ovog puta biti rival, ali moramo da opravdamo centarske pozicije," dodao je Jokić.

U Šarlotu je imao priliku i da posavetuje mlade lokalne talente, sa kojima je imao trening.

"Marin Sedlaček me je sjajno dočekao. Drago mi je da mogu da mu pomognem, iako mu nikako ne pomažem, već sam samo ovde. Lepo je videti nove talentovane igrače, možda naučim i ja nešto od njih, to se zaista nikad ne zna", nasmejao se Jokić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jokić: Lebronov tim je pun dobrih šutera, želim pobedu i zabavu

Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2019

Košarkaš Denvera Nikola Jokić jedini je predstavnik Denvera na NBA Ol-star vikendu u Šarlotu...Srpski košarkaš je po dolasku rekao da je opušten i da mu je želja da se dobro zabavi na ovoj utakmici, a on će biti rezervista u Timu Adetokumbo...- Cilj mi je da se dobro zabavljam. Biće to nešto...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.