Jokić: Demonstracija sile

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2016, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić: ''Demonstracija sile''

MVP kvalifikacionog turnira na pravi način opisao ono što je prikazala naša reprezentacija u proteklih pet dana.

Posle proglašenja za najkorisnijeg igrača beogradskog kvalifikacionog turnira, Nikola Jokić je izrazio veliko zadovoljstvo i svojim i učnkom kompletne ekipe u prethodnim mečevima.

''Da sam nešto planirao, sigurno ne bih ovako isplanirao.

Velika je sreća da sa momcima koje sam upoznao pre dvadesetak dana odem u Rio i hvala i svima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Saveza koji su nam mnogo pomogli. Samo reči hvale imam.

Ja igram isto uvek, pokušavam da uradim što više za ekipu, to mi nekad uspe, nekad ne.

Još nemam poraz u reprezentaciji, što je sjajan osećaj. Ne znam ni sa kim smo u grupi u Riju, ali najvažnije da smo otišli tamo'',
istakao je Jokić posle meča.

Dodao je i da mu MVP priznanje ne znači gotovo ništa.

''MVP priznanje mi ne znači ništa osim da smo otišli u Rio. Nisam očekivao ovakav meč, mislio sam da će biti teže. Demonstracija sile, kao da smo igrali protiv najboljih na svetu. Nema reči da opišem sreću, idem malo do Sombora, ondaću da se spremim za nove izazove'', izjavio je Jokić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.