Jokanović preporodio Mitrovića  majstorski gol za veliku pobedu

Izvor: B92, 24.Feb.2018, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanović preporodio Mitrovića " majstorski gol za veliku pobedu

Ekipa Fulama pobedila je Vulverhempton sa 2:0 u 34. kolu Čempionšipa.

Izabranici Slaviše Jokanovića do velike pobede nad provoplasiranom ekipom takmičenja došla je zahvaljujući golovima Rajana Sesenjona i Aleksandra Mitrovića.

Pod palicom srpskog trenera Mitrović je počeo da pruža odlične partije, pa tako ne čudi dva gola na prethodna dva meča Fulama.

Domaći igrači došli su do prednosti u 38. minutu kada je Rajan Sesenjon pogodio za vođstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tima sa "Krejven Kotidža". Sa tim rezultatom otišlo se na petnaestominutnu pauzu.

U nastavku meča Fulam je držao odličan nivo igre, što je rezultovalo novim golom u mrežu Vulvsa. Johansen je dodao loptu ka Mitroviću koji je postigao fantastičan gol.

Srpski fudbaler se odlično zagradio, potom okrenuo čuvara i sa nekih 20 metara poslao loptu u donji desni ugao za eksploziju na tribinama.

Fulam je do kraja meča zadržao dva gola prednosti čime su došli do 16. trijumfa u Čempionšipu. Nalaze se na petoj poziciji sa 59 bodova, dok je Vulverhempton prvi sa 73.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.