Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2021, 19:10

Jokanović hoće vezistu s kojim je sarađivao u Votfordu i Al Garafi

Da li će Alžirac da se vrati na Ostrvo

Od potpisa Slaviše Jokanovića u Šefild junajtedu prošlo je mesec dana i od tada se nije mnogo govorilo o mogućim pojačanjima. Sada se ipak situacija promenila jer se konačno pojavilo prvo ime sa liste želja srpskog stručnjaka.

Prema izveštajima iz Francuske i s Ostrva, Jokanović u planu ima da krene po potpis Adlena Gedijure. Radi se o alžirskom vezisti, šampionu Kupa afričkih nacija 2019. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji je sa Slavišom Jokanovićem već dvaput sarađivao u dosadašnjoj karijeri. Prvo u Votfordu tokom sezone 2014/15 kada su Stršljenovima doneli plasman u Premijer ligu, da bi poslednje dve godine radili zajedno i u Al Garafi.

Subota, 21.00: (1,60) Italija (3,60) Austrija (6,75)

Posle povratka Jokanovića na Ostrvo i Gedijura se nalazi nadomak potpisa za šesti različiti klub u zemlji s one strane Lamanša. Gedijura je dosad nastupao za Vulverhempton, Notingem Forest, Kristal Palas, Votford i Midlzbro, pre nego što je 2019. godine otišao u Al Garafu.

Njegova dosadašnja iskustva na Ostrvu nisu bila preterano dobra, jer je uglavnom igrao na pozajmicama, a najbolje partije je pružao za Notingem u sezoni 2012/13 i za Votford baš u toj sezoni 2014/15 kada je bio među zaslužnijima za plasman u Premijer ligu. Njegova tržišna vrednost je 400.000 evra.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.