Jokanović: Verovao sam u preokret, budite ponosni...

Izvor: N1 televizija, 15.Nov.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanović: Verovao sam u preokret, budite ponosni...

Slaviša Jokanović je u četvrtak objavio „tvit”, kojim je želeo da se oprosti od igrača, čelnika kluba i navijača Fulama, pošto je u sredu dobio otkaz u klubu sa „Krejven Kotidža”.

„Juče sam okončao posao u ulozi menadžera Fulama i uvek je ogromno razočarenje, kad se sve završi na ovaj način. Međutim, o danima provedenim u klubu, uvek ću govoriti sa velikom dozom ponosa i zahvalnosti, prisećajući se sjajnih uspomena iz prethodne tri godine. Sve je počelo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kad smo izbegli ispadanje u Prvu ligu, a onda u narednoj došli do mečeva plej-ofa za ulazak u Premijer i potom do onog nezaboravnog dana na Vembliju. Osećam da smo navijačima dali identitet i mogućnost da budu ponosni na ekipu. I ovog puta sam verovao da ćemo okrenuti stvari u našu korist, nakon sporog starta, baš kao što smo to radili prethodnih sezona, ali sa poštovanjem prihvatam odluku čelnika kluba.

We've been on an exciting journey together... #FFCpic.twitter.com/65QGFPZ6R1

Želim da izrazim posebnu zahvalnost Šahidu Kanu, koji mi je dao šansu da vodim ovaj sjajni klub i za svu njegovu ljubaznost i poštovanje. Zahvaljujem se i svima u klubu. Bilo mi je zadovoljstvo da radim sa tako dobrim igračima, saradnicima u stručnom štabu i dugujem im zahvalnost na požrtvovanju i odlučnosti. Konačno, posebno sam zahvalan Fulamovim navijačima na podršci od kako sam došao u klub i na porukama posle mog odlaska.

Pozdravljam sve ljude koji imaju bilo kakvu vezu sa Fulamom, a klubu želim sve najbolje u budućnosti.

Slaviša Jokanović

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.