Jokanović: Štutgart nas samleo

Izvor: B92, 07.Nov.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanović: "Štutgart nas samleo"

Trener Partizana Slaviša Jokanović priznao je da je njegov tim nadigran posle poraza u Štutgartu, sa 2:0, u meču 2. kola Lige UEFA.

Nemački tim je naneo prvaku Srbije drugi poraz u okviru grupe C, golovima Marija Gomeza, u 76. i 80. minutu. "Zasluženo su pobedili. U prvom poluvremenu propustili su par šansi, imali smo ih i mi, ali realno, oni su nas mleli i na kraju samleli", rekao je Jokanović.

"Pokazala se velika razlika između naše i njihove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lige. Oni ovakve mečeve igraju svake nedelje, a mi samo kada izađemo u Evropu. Ovde je svaki duel, svaka borba za loptu bitna, a oni su tako igrali od početka do kraja. Uspeli su da slome naš otpor koji je trajao do 15 minuta pre kraja".

Strateg 'crno-belih' smatra da Partizan porazom u Nemačkoj, ipak, nije izgubio sve šanse za prolaz dalje.

"Čim iz dve utakmice nismo uspeli da uzmemo bod, znači da su nam šanse umanjene. Nema razloga da spuštam ruke posle ovih poraza, ali se ne broje šanse, već bodovi. Na pola smo puta i ima još da se igra. Naša realnost je da se sada okrećemo domaćem takmičenju i meču sa Banatom i Kup utakmici", kaže Jokanović.

Posle drugog kola četiri ekipe u grupi C, Sampdorija, Sevilja, Standard i Štutgart imaju po 3 boda, s tim što Sampdorija ima meč manje, dok je Partizan bez bodova. Sledeći meč u Ligi UEFA, prvak Srbije igraće kod kuće, sa belgijskim Standardom, 27. novembra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.