Jokanović: Pamti se samo pobednik

Izvor: N1 televizija, 23.Maj.2018, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanović: Pamti se samo pobednik

Trener fudbalera Fulama Slaviša Jokanović istakao je da će finale plej-of, koje će njegov tim igrati protiv Aston Vile, biti najvažniji meč u poslednjih nekoliko godina.

Fudbaleri Fulama i Aston Vile će se na stadionu Vembli boriti za ulazak u Premijer ligu.

"Ovo je posebna utakmica za nas, možda najvažnija u poslednjih nekoliko godina. Ali sa druge strane, to je samo još jedan meč. Moraćemo da se potrudimo da dokažemo svoj kvalitet, da pokažemo da smo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << dobar tim", kazao je srpski stručnjak i dodao:

"Biće to najvažnija utakmica za naš klub u poslednjih nekoliko godina, ali ne smemo biti uplašeni jer želimo da pobedimo. Ljudi pamte samo pobednike, niko se ne seća ekipe koja je poražena u finalu."

Utakmica je na programu u subotu u 18 časova.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.