Jokanović: Ne smemo da se igramo

Izvor: B92, 29.Apr.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanović: "Ne smemo da se igramo"



Trener fudbalera Partizana Slaviša Jokanović izjavio je u utorak da njegov tim ne sme da se u finišu sezone igra sa prednošću od tri boda koju ima nad drugoplasiranom ekipom srpskog prvenstva Crvenom zvezdom. "Partizan ne sme da se igra. Ne smemo da čekamo da nam nešto padne sa neba", rekao je Jokanović na konferenciji za novinare pred utakmicu sa ekipom Mladosti iz Lučana u 28. kolu Meridijan Superlige.

"Svesni smo da nam je utakmica sa ekipom Mladosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trenutno najbitnija i da moramo da osvojimo tri boda. Potrebno je da od početka zaigramo agresivno i da tražimo gol", kazao je Jokanović, koji neće moći da računa na Žuku i Milana Vješticu, zbog povreda.

Partizan je u dosadašnjem toku sezone osvojio 62 boda, tri više od Zvezde, koja će sutra dočekati Čukarički. Partizan je u prethodnom kolu igrao sa Čukaričkim i pobedio sa 1:0.

"Interesantno mi je što sve ekipe prvo igraju sa nama, a onda sa našim rivalom. To nije opravdanje, ali ispada da nam prvo mesto na tabeli posle prvog dela takmičenja nije donelo povlašćeni položaj u finišu šampionata", naveo je Jokanović.

Odbrambeni fudbaler Nenad Đorđević istakao je da njegovu ekipu na svakoj narednoj utakmici interesuje samo pobeda.

"Postoji doza opterećenja zato što na svakoj utakmici moramo da pobedimo, zato što nemamo pravo na kiks. Ali, to je normalno za klub kao što je Partizan. Opterećene su i komšije, jer su oni ti koji jure nas", istakao je Đorđević.

Duel Partizana i Mladosti igraće se sutra od 19 sati.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokanović: Ne smemo da se igramo

Izvor: Press, 29.Apr.2008

Trener fudbalera Partizana Slaviša Jokanović izjavio je danas da njegov tim ne sme da se u finišu sezone igra sa predsnošću od tri boda koju ima nad drugoplasiranom ekipom srpskog prvenstva Crvenom zvezdom..

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.