Jokanović: Još učimo

Izvor: B92, 03.Nov.2015, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanović: Još učimo

Trener Makabija Slaviša Jokanović ističe da njegov tim još uči kako da igra protiv najboljih evropskih ekipa.

Makabi u sredu dočekuje Porto u četvrtom kolu Lige šampiona, posle tri poraza bez postignutog gola.

"Za većinu igrača ovo je novo iskustvo, uče kako da igraju sa ovim ekipama, pa plaćamo za greške koje pravimo", rekao je Jokanović.

Porto je lider grupe G sa sedam bodova, pa bi novom pobedom stigao na korak od osmine finala takmičenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Dolaze bez nekoliko važnih igrača (Osvaldo, Brahimi, Majkon, prim. aut), ali i dalje imaju izuzetno jak sastav, pa sigurno im to neće biti problem. Nadam se da ćemo bolje parirati nego u prvom meču (2:0 za Porto)", ističe Jokanović.

Srpski trener se požalio na probleme sa povredama u napadu zbog čega Eran Zahavi, inače najbolji strelac tima, mora igrati kao najistureniji igrač tima, iako je većinu golova ove sezone (18 u svim takmičenjima) postigao kao vezni igrač.

Duel Makabija i Porta igra se u sredu od 20:45 u Tel Avivu, dok u isto vreme se u Londonu sastaju Čelsi i Dinamo Kijev.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.