Jokanovi saveti ostrvskoj senzaciji: Ambicija je normalna stvar, ali još je rano...

Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2017, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanovi saveti ostrvskoj senzaciji: Ambicija je normalna stvar, ali još je rano...

A Liverpul steže obruč...

Prošle sezone je Musa Dembele bio Fulamov dragulj, a ove godine je Slaviša Jokanović lansirao novu senzaciju ostrvskog fudbala. Pod Jokanovom palicom je zablistao 16-godišnji Rajan Sesenjon i postao najmlađi igrač u istoriji Čempionšipa koji se upisao u strelce.

Sesenjon je ubrzo posao standardan na levom boku Fulama, a kako je rasla forma ekipe, tako je i on sve više pokazivao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nesvakidašnji talenat. Dovoljno da moćniji i bogatiji klubovi bace oko na njega, a poslednjih nedelja se piše da je Liverpul ozbiljno zagrizao za mladu zvezdu.

Međutim, Slaviša Jokanović se nada da će njegov mladi pulen ostati u Fulamu i naredne sezone.

Uveren sam da će ostati u Fulamu. Ali to ne zavisi samo od moje želje, već je mnogo strana uključeno. Ipak, verujem da je ovo pravo mesto za njega. Jako je mlad igrač i još ima da uči. Potrebna mu je minutaža koju ima kod nas. Na pravom je mestu da se razvija kao igrač i da bude spreman za sledeći veliki korak u karijeri“, rekao je Jokanović.

Mladi igrač se nalazi na životnoj raskrsnici jer nije lako ostati imun na ponude koja daleko prevalizalze ambicije Fulama.

Ceo život je u Fulamu i verujem da je zadovoljan kod nas. Nadam se da oseća koliko je napredovao i da zna da je na dobrom mestu. U životu je normalno imati ambiciju i želeti nešto više. Ali u ovom trenutku je za njega bolje da ostane u klubu“.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.