Jokanov klinac u timu sezone Čempionšipa (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2017, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanov "klinac" u timu sezone Čempionšipa (foto)

Određeno je i ko se sve nalazi u najboljem timu drugog po ranga takmičenju u engleskoj, prema asocijaciji profesionalnih igrača (PFA).

Pisali smo danas ko se sve našao u najboljem timu Premijer lige, više o tome OVDE.

Sada je na red došao i Čempionšip, gde dominiraju igrači Brajtona, koji je izborio plasman u elitni rang, kao i Njukasla, koji je na putu da učini isto.

Iz Brajtona su tu golman Dejvid Stokdejl, defanzivci Luis Djun i Bruno Saltor, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao i vezista Entoni Nokert.

Što se tiče "Svraka" u timu sezone se nalaze kapiten Džejms Lasel, vezista Džondžo Šelvi i napadač Dvajt Gejl, a čudi što u timu nema Meta Ričija, koji je možda bio i najbolju igrač Njukasla ove sezone.

Pored njih tu je i dvojac Fulama, u vezi je Tom Kerni, jedini čovek sa "dabl-dabl" učinkom u ligi, kao i mladi Rajan Sesenjo, koji se našao u odbrani.

Rajan ima svega 16 godina, ovo je dokaz da je pred njim blistava budućnost.

Tim kompletiraju vezista Hadersfilda Eron Muj i napadač Lidsa Kris Vud.

#PFAawards | The PFA Sky Bet Championship Team of the Year sponsored by @OfficialPanini pic.twitter.com/Ya1gsogcTC

— PFA (@PFA) 20. април 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.