Jokan želi defanzivca Milana!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokan želi defanzivca Milana!

Da li on može da im pomogne u borbi za opstanak?

Fulam definitivno ima dovoljno kvalitetan sastav koji je dorastao Premijer ligi, ali trenutno rezultati nisu idealni i Jokanovićev tim se nalazi na 17. mestu, odmah iznad "crte".

Odbrana je definitivno najveći problem, iako je najviše upravo u taj deo terena i uloženo. Trener Fulama želi još jednog defanzivca, a pominje se ime Matea Musaća.

Argentinac je stigao u Milan iz Viljareala prošlog leta, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije bio na nivou koji se od njega očekivao, pa on čak razmišlja i o odlasku iz ovog italijanskog kluba.

Pored Fulama i Votford je zainteresovan za ovog dvadesetosmogodišnjeg štopera, a oba tima će pokušati da ga dovedu u januaru.

Kako prenose italijanski mediji, Fulam je pokušao i ovog leta da dovede Argentinca, ali nisu u tome uspeli. Iako su bili odbijeni, oni će pokušati ponovo da dovedu ovog defanzivca.

Sa druge strane, Votford želi ovog igrača još od dana kada je nosio dres Viljareala. Gatuzo će pokušati da zadrži ovog igrača i nedavno je govorio o njegovim kvalitetima u superlativu i da je on veoma bitan za sam tim.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.