Jokan traži fokus: Rane greške nam komplikuju život

Izvor: N1 televizija, 27.Sep.2018, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokan traži fokus: Rane greške nam komplikuju život

Fulam je na dve poslednje utakmice Premijer lige primao golove u prva dva minuta. Protiv Sitija su izgubili 3:0, a protiv Votforda su uspeli da izvuku remi.

U šestom kolu Premijer lige Votford je protiv Fulama vodio već od drugog minuta, a Aleksandar Mitrović je doneo bod "kotidžersima". U meču pre toga, Fulam nije uspeo da se izvuče posle rano primljenog gola. Mančester Siti je tada bio ubedljiv i slavio je 3:0 u toj utakmici.

"Veoma je važno da izbacimo te >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rane greške. To nam komplikuje stvari. Važno je da izbegnemo takve situacije u budućnosti. Moramo da nađemo rešenje", rekao je menadžer Fulama Slaviša Jokanović pred meč sa Evertonom u sedmom kolu Premijer lige.

"Everton je veoma dobar tim. Pričamo o ekipi koja je među sedam najboljih u Engleskoj. Oni su jak i iskusan tim, naš posao je da nađemo rešenje i da se borimo za pobedu. Gudison park je fantastično mesto za igranje fudbala. Imamo jakog protivnika pred sobom i naš jedini cilj je da dobijemo meč".

Fulam je inače u utorak uspeo da savalada Milvol u trećm kolu Liga kupa i to rezultatom 3:1.

Srpskom menadžeru će u tom meču nedostajati samo štoper Alfi Moson kao i vezista Neskens Kebano. Meč Evertona i Fulama je na programu u subotu od 16 časova.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.