Izvor: Mondo, 12.Jun.2018, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokan "pikirao" štopera Arsenala

Nekada velika nada engleskog fudbala stagnira već godinama. Od leta bi mogao da dobije novu šansu kod srpskog stručnjaka.

Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images

Kalum Čembers (23) došao je u Arsenal 2014. godine kao veliki talenat, ali taj status na terenu nije uspeo da pokaže na terenu. Zbog toga je u dresu "tobdžija" prethodnih godina najčešće igrao samo kada je Venger imao mnogo problema sa povredama.

Na početku nove ere "tobdžija", čini se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da Čembers nije u planovima ni Unaiju Emeriju, novom menadžere Arsenala, pa bi Slaviša Jokanović to mogao da iskoristi…

Prema pisanju "Skaj Sportsa", Čembers je velika želja Fulama (još od prošlog leta), a sada kada je tim sa "Kotidža" u Premijer ligi - lakše će ga privoleti na promenu sredine.

Foto: Guliver/Getty images/Nils Petter Nilsson/Ombrello

Arsen Venger je Čembersa platio 18 miliona funti pre četiri godine Sautemptonu, ali je utisak da će cena sada biti znatno niža pošto se i jednoj i drugoj strani rastaje. Posle odlazaka igrača koji su bili na pozajmicama, igrački kadar Fulama je "kratak" i zapravo u timu ima sada samo tri štopera.

Uz to, potrebno je da reše i posao oko Aleksandra Mitrovića sa Njukaslom…

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.