Jokan niže pobede, Fulam u plej-of zoni!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2018, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokan niže pobede, Fulam u plej-of zoni!

Ekipa Slaviše Jokanovića je u novoj godini sakupila maksimalan broj bodova u Čempionšipu.

Fulam je slavio na gostovanju kod Barnslija rezultatom 3:1 i vezao četvrti prvenstveni trujumf nizu, četvrti od početka od 2018. godine.

Jokanovi puleni su do trjumfa došli posle preokreta i to u sudijskoj nadokandi!

Barsli je poveo posle pola sata igre golo Lindseja i sa minimalnom prednošću otišli na odmor, ali su u finišu prvog poluvremena domaći ostali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa igračem manje zbog crvenog kartona Kavara.

Brojčano nadmoćniji Fulam je poravnao samo što je počelo drugo poluvreme, Sesenjon je bio strelac, ali je otpor Barslija srušen tek u nadoknadi. Prvo je MekDonald u 91. minutu preokrenuo na 1:2, a pobedu gostiju iz zapadnog Londona overio je sjajni Rajan Sesenjon svojimdrugim golom na utakmici na asistenciju rezerviste Kebanoa.

Fulam je ovom pobedom skočio na šesto mesto, tj. u plej-of zonu, a da li će tu ostati zavisi od rezultata meča Šefild Junajted - Aston Vila koji se igra za tri dana.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Boginja" nastavila da pobeđuje u gostima

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2018

Fudbaleri Atalante slavili su na četvrtom gostovanju u nizu u Seriji A, danas su na premijeri 22. kola razbili Sasuolo sa 3:0. Gasperinijevi puleni su poveli u Emiliji posle pola sata igre strelac je bio Masielo posle centaršuta Iličića, sačekao je loptu na drugoj statvi i glavom je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.