Jokan ne očajava: Nećemo valjda odmah da plačemo

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2018, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokan ne očajava: ''Nećemo valjda odmah da plačemo''

Srpski stručnjak nije imao mnogo zamerki na igru svog tima i pored poraza od Kristal Palasa na svom terenu.

Podsetimo, Fulam je večeras poražen na svom ''Krejven Kotidžu'' sa 2:0 od Kristal Palasa, a u prvoj reakciji posle ove utakmice trener domaćina Slaviša Jokanović nije bio previše kritičan prema svojim igračima.

''Želeli smo da započnemo takmičenje pozitivnim rezultatom, pokazali smo i neke pozitivne, ali i neke negativne stvari. Prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << put smo se testirali na ovom nivou i moramo se brzo prilagoditi.





Ne mogu da krivim svoje igrače, pratili smo naš stil igre, ali u defanzivi je bilo teško zaustaviti Zahu i Bentekea koji su pokazali kvalitet.





Oni bolje poznaju ovaj nivo od nas. Dobro smo se takmičili i nisu promenili našu filozofiju. Generalno, srećan sam što smo ispoštovali plan, ali su nas kaznili brzinom, snagom i kvalitetom. Na ovom nivou se greške skupo plaćaju. Mi smo u procesu rada i učenja i siguran sam da će biti bolje u nedeljama koje su pred nama'', zaključio je Jokanović.

Pohvalio je i atmosferu na stadionu, nazvao ju je fantastičnom, a onda uputio još jednu optimističku poruku.

''Ne možemo sada da počnemo da plačemo posle prvog dana. Premijer liga se vratila na Krejven Kotidž posle četiri godine. Spremni smo za nove izazove, spremni smo za borbu'', poruka je Slaviše Jokanovića.

U sledećem kolu Fulam gostuje Totenhemu, naredne subote od 16 časova.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.