Jokan na razgovoru za posao

Izvor: Mondo, 22.Maj.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokan na "razgovoru za posao"

Srpski trener Slaviša Jokanović će, moguće, opet raditi u Čempionšipu.

Foto: MN Press

  Napravio je "čudo" sa Votfordom, potom sa Fulamom... Ali, za njega nije bilo dovoljno sluha i strpljenja.

Slaviša Jokanović je, međutim, "aplicirao" za novi posao, a prema saznanjima "Skaj sportsa", on bi u naredna 24 časa trebalo da ode na razgovor u Mildsbro.

Ovaj engleski klub nije jedini koji bi želeo Jokanovića I Vest Bromvič >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Albion nedavno je izrazio želju da vidi Jokanovića na klupi, uz poruku: "Hoćemo kao Votford i Fulam".

Međutim, "Jokan" nije jedini kandidat za trenera ovog engleskog kluba. Argentinska fudbalska legenda Gabrijel Omar Batistuta takođe se pominje kao mogući novi trener "Boroa", s obzirom na to da je u međuvremenu završio trenerske škole i dobio licence.

MONDO PRIČA: BatiGOL - 50. rođendan!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.