Jokan i dalje bez pobede sa Fulamom!

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2016, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokan i dalje bez pobede sa Fulamom!

Ni u petoj uzastopnoj utakmici na klupi Fulama u Čempionšipu, Slaviša Jokanović nije uspeo da upiše prvi trijumf od dolaska na klupu ovog engleskog kluba.

Iz kola u kolo, Fulam sve lošije stoji na tabeli Čempionšipa, a posle 30. kola, tim sa ''Krejven Kotidža'' se nalazi na samo četiri boda od zone ispadanja.

Fulam je danas pred svojim navijačima dočekao ekipu Derbija i na kraju morao da se zadovolji jednim bodom - 1:1 na kraju meča.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ekipa Slaviše Jokanovića je povela u 17. minutu, autogolom levog beka gostiju Olsona, ali tu prednost nije uspela da sačuva do kraja prvog poluvremena, pošto je Brajson izjednačio na 1:1 u 44. minutu.

U nastavku nije bilo golova, pa je ovo tek drugi bod koji je Jokanović osvojio sa Fulamom, uz još tri poraza i eliminaciju u FA Kupu.

U sledećem kolu Fulam će imati teško gostovanje ekipi Kvins Park Rendžersa, koja je danas na svom terenu savladala Ipsvič sa 1:0.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.