Jokan i Fulam ostali slomljenih srca u 94. minutu! Ova dva boda bi mogla mnogo da ih koštaju...

Izvor: MozzartSport.com, 14.Mar.2017, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokan i Fulam ostali slomljenih srca u 94. minutu! Ova dva boda bi mogla mnogo da ih koštaju...

Srpski stručnjak bio na pragu pobede koja bi ga lansirala na poziciju za plej-of, ali je ostao bez nje u poslednjim sekundima

Fulam našeg Slaviše Jokanovića je imao šesto koje vodi u plej-of na tacni, imao je pobedu u rukama, a onda je prokockao dva jako bitna boda u poslednjem minutu džepa.

Dva puta je Fulam vodio protiv Blekburna i dva puta nije uspeo da sačuva vođstvo - 2:2!

Jokanovićevi Kolibaši su ostali na sedmom mestu koje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je prvo ispd crte za plej-of koji vodi u Premijer ligu. Imaju bod manje od šestopaliranog Šefild venzdeja, tri manje od petoplasiranog Redinga...Ova dva boda bi mogla skupo da ih koptaju jer su večeras dvet kola pre kraja mogli da naprave ogroman korak ka plej-ofu.

Iako je Fulam bio izraziti favorit, nije ovo bio baš lak posao. Blekburn se bori za opstanak, na granici je ispadanja i u poslednje vreme je digao formu i vezao pet mečeva bez poraza.

Od prvog do poslednjeg minuta su Kolibaši napadali. U prvom poluvremenu su potpuno dominirali, Blekburn nije imao šansu i zasluženo su poveli u 45. minutu. Karni je proigrao Johansena na krilu koji je ubacio za Aluka, a Nigerijac postiže gol za erupciju oduševljenja na Krejven Kotidžu.

Nastavio je Fulam da dominira i u drugom poluvremenu, bio bolji, stvarao šanse, a Blekburrn je počeo da preti tek pola sata pre kraja. I dobio je poklon koji ga je vratio u igru! Kalaš je skrivio jedanesterac u 78. minutu, a Konvej je bio precizan sa bele tačke. Ostalo je tek petnaestak minuta za Fulam da ispravi nepravdu...

Jokanović je naredio totalnu ofanzivu, gosti su sabijeni pred svoj gol i počele su da sevaju šanse pred golom Roversa.

Srpski trener je povukao sjajan potez kada je u 81. minutu umesto Johansena uveo Sirijaka, napadača iz Obale Slonovače i zaigrao na sve ili ništa. Tamnoputi golgeter je njemu i domaćim navijačima vratio posle samo pet minuta na terena. Slična akcija kao i kod prvog gola, Frederiks je bio asistent, a Sirijak egzekutor. Ali Fulam nije uspeo da zadrži vošstvo do kraja...

U četvrtom od četiri minuta nadoknade, Žoao je ostao sam na drugoj stativi i sproveo loptu u mrežu za konačnih 2:2 i nevericu na Krejven Kotidžu.

(FTOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.