Jokan grabi ka Premijer ligi: Votford prvi u Čempionšipu!

Izvor: Blic, 18.Mar.2015, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokan grabi ka Premijer ligi: Votford prvi u Čempionšipu!

Još osam koraka deli Slavišu Jokanovića od Premijer lige, pošto je sa Votfordom pobedio Vigan na gostovanju sa 2:0 u 38. kolu i probio se na vrh tabele Čempionšipa.

Srpski stručnjak niže fantastične rezultate i pored izuzetno lošeg terena, o čemu je između ostalog pričao u intervjuu za "Blic", došao je do petog trijumfa u poslednjih šest utakmica uz jedan remi.

Junak je bio dvostruki strelac Dini koji je mrežu Vigana zatresao u 54. i prvom minutu sudijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nadoknade iz penala.

Votford je prvi na tabeli sa 72 boda, koliko ima i drugoplasirani Midlzbro, a do kraja ima još osam kola.

Prve dve ekipe idu direktno u Premijer ligi i Jokanović sigurno korača ka velikom uspehu, dok će timovi od trećeg do šestog mesta igrati plej-of i pobednik će takođe u elitni rang engleskog fudbala.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.