Jokan dobija društvo, Srbin preuzima Čarlton?

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2016, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokan dobija društvo, Srbin preuzima Čarlton?

Pretposlednja ekipa engleskog Čempionšipa uskoro će dobiti novog menadžera, a ukoliko je verovati informacijama obelodanjenim tokom večeri to će biti bivši trener Vojvodine.

Nekadašnji fudbaler Rada i trener više domaćih timova Nebojša Vignjević (47) prvi je kandidat za novog menadžera engleskog Čarltona.

Televizija "Arena Sport" prenela je u ponedeljak uveče svoja saznanja vezana za "transfer" Nebojše Vignjevića na Ostrvo potkrepivši te informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sledećim tvrdnjama.

Srpski strateg trenutno se nalazi na klupi Ujpešta a ukoliko se pitate ko bi Vignjevića mogao da povede na Ostrvo odgovor je jednostava.

Belgijski magnant Rolan Dušatele vlasnik je Ujpešta i Čarltona, a kako Nebojša Vignjević ima odlične rezultate sa mađarskom ekipom otvorila se mogućnost da preuzme Čarlton.

Engleski klub ima ozbiljnih rezultatskih problema i trenutno se nalazi na pretposlednjoj poziciji na tabeli Čempionšipa sa 20 osvojenih bodova.

Nekadašnji trener kulskog Hajduka, Rada i Vojvodine imao bi zadatak da obezbedi opstanak klubu iz Londona, a ukoliko Vignjević preuzme Čarlton Srbija će imati dvojicu trenera u drugoj engleskoj ligi pošto Slaviša Jokanović vodi Fulam.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.