Jojićev gol nedovoljan, drugoligaš izbacio vodećeg prvoligaša (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2019, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jojićev gol nedovoljan, drugoligaš izbacio vodećeg prvoligaša (VIDEO)

Bašakšehir iz Istanbula s većinom drugopozivaca pretrpeo težak poraz u revanšu osmine finala turskog kupa (4:1).

Bez Brazilca Robinja, novog pojačanja, Francuza Klišija i turskih asova Emrea i Turana Bašakšehir, koji u prvenstvu ima šest bodova više od prvih pratilaca Galatasaraja i Malatije, pretrpeo je brodolom na neulednom igralištu drugoligaša Hataja. Istanbulski tim je poverovao da mu je 1:0 iz prve utakmice dovoljno da se i s drugopozivcima izbori za odlazak u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << četvrtfinale domaćeg kupa, ali...

Domaćin je poveo u 12. minutu. Stvari su po potpunog favorita legle na svoje mesto kada je Miloš Jojić efektnim udarcem sa oko 20 metara krunisao solo prodor sedam minuta kasnije. Nadahnuti domaćin, međutim, nije posustao. Dao je još tri pogotka (25, 43. i 65. minut) i igraće među osam najboljih.

Hataj je prvi vrhu druge lige. Na trećem je mestu pa ako se i ne domogne prva dva, koja direktno vode u viši rang, ne bi trebalo da mu izmakne jedna od četiri sledeće pozicije za doigravanje.

#Başakşehir'in 1-1'lik eşitliği yakaladığı gol pic.twitter.com/HcTR7i1gyf— Fotomaç (fotomac) January 24, 2019

GOOOOOOOLLL Hatayspor - Medipol Başakşehir: 1-1

19' Milos Jojic#hatVibfk pic.twitter.com/e02isguPHL— İstanbul Başakşehir (ibfk2014) January 24, 2019

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.