Jirka o Zvezdi: Šansa koja se malo kome ukaže

Izvor: Mondo, 04.Sep.2018, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jirka o Zvezdi: Šansa koja se malo kome ukaže

Crveno-beli ozvaničili saradnju sa slovačkim fudbalerom.

Foto: MN Press

Dobre partije protiv Crvene zvezde preporučile su 20-godišnje krilo Spartaka iz Trnave, Erika Jirku, upravo Crvenoj zvezdi.

Mladi fudbaler i zvanično je novi član crveno-belih, s tim da će se posle potpisivanja ugovora u Beogradu vratiti u Slovačku i, najmanje do zime, nastaviti da brani boje Spartaka.

"Srećan sam što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << klubom velike tradicije. Malo je stadiona poput 'Marakane' i atmosfera koju prave Zvezdini navijači je fenomenalna. Osećaj kad sam prvi put kročio na teren bio je neverovatan. Dobio sam šansu koja se retko kome ukaže", izjavio je Jirka za sajt crveno-belih, pošto je prethodno potpisao četvorogodišnji ugovor sa Zvezdom koji stupa na snagu u januaru 2019. godine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.