Jirgen Klop završio u bolnici

Izvor: B92, 15.Nov.2017, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jirgen Klop završio u bolnici

Menadžer Liverpula Jirgen Klop propustio je trening "redsa" u sredu pošto je primljen u bolnicu jer se nije osećao dobro.

Kako su preneli britanski mediji, Klopa su "prventivno" pregledali lekari, a očekuje se da će večeras biti pušten kući.

"Klopa su pregledali lekari, nije planirano da ostane u bolnici, ali možda će u narednim danima biti podvrgnut dodatnim pregledima. Klub zahteva da se poštuje privatnost Jirgena Klopa, njegove porodice, kao i ostalih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pacijenata za vreme bolničkih poseta", navodi se u saopštenju Liverpula.

Fudbaleri Liverpula trenirali su danas u punom sastavu, pošto su se vratili iz svojih reprezentacija.

Liverpul će u subotu na Enfildu igrati protiv Sautemptona.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jirgen Klop završio u bolnici

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2017

Menadžer Liverpula Jirgen Klop propustio je trening "redsa" u sredu pošto je primljen u bolnicu jer se nije osećao dobro...Kako su preneli britanski mediji, Klopa su "prventivno" pregledali lekari, a očekuje se da će večeras biti pušten kući...- Klopa su pregledali lekari, nije planirano da ostane...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.