Jirgen Klop kao Roki Balboa VIDEO

Izvor: B92, 15.Avg.2019, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jirgen Klop kao Roki Balboa VIDEO

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop proslavio je pobedu nad Čelsijem u Superkupu po uzoru na čuveni holivudski film o bokseru Rokiju Balboi.

Liverpul i Čelsi su u Superkupu Evrope u Istanbulu odigrali interesantan meč u kom smo videli dva pogotka posle 120 minuta fudbala.

U penal seriji, Liverpulovi fudbaleri su postigli pet golova iz pet penala dok su fudbaleri Čelsija postigli četiri, pošto je Abrahamov poslednji penal Adrijan uspeo da odbrani.

Trener >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Liverpula Jirgen Klop nije krio oduševljenje i pozvao "Adrijan", baš kao što Roki Balboa to uradi u čuvenom holivudskom filmu. Kako je sve to izgledalo možete videti u priloženom vide snimku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.