Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2021, 19:08

Jezive scene na Parkenu, Eriksen se srušio na teren

Srećom, posle drame su usledile pozitivne vesti

Iskusni vezista Danske Kristijan Eriksen srušio se na teren u 45. minutu, nadomak leve aut-linije, posle čega je nastao tajac na Parken stadionu u Kopenhagenu. Usledila je brza reakcija medicinskih službi, potom je krenula i reanimacija igrača. Svi igrači na terenu, ali i navijači na tribinama, ubrzo su počeli da rone suze.

Eriksen je iznenada pao na teren prilikom izvođenja auta svog tima, ubrzo je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bilo jasno da je situacija ozbiljna. Reagovali su igrači, odmah i svi medicinski radnici na terenu. Usledio je jeziv tajac... U prvi mah je slutilo na najgore, ali se na kraju stigle dobre vesti. Eriksen je svesnom stanju i u ovom trenutku prolazi kroz preglede u obližnjoj bolnici.

Our thoughts and prayers with Eriksen 🙏

Let's all hope for his speedy recovery. #EURO2020

pic.twitter.com/GA9fRGP4p7

Utakmica je prekinuta u 43. minutu, a igrači Finske su posle nekoliko minuta napustili teren. Nekoliko minuta kasnije i Eriksen je u pratnji svojih saigrača, ali sa čaršavima koji su stajali sa strane, napustio teren... UEFA je zvanično potvrdila da je meč prekinut, ali je to sada potpuno u drugom planu. Svi se nadaju pozitivnim vestima, kao i da ovo neće postati jedan od tragičnijih trenutaka u istoriji fudbala. Ono što je svima vratilo nadu jeste fotografija agencije Rojters, koja pokazuje da Eriksen drži ruku na čelu, kao i da deluje da se ipak vratio u svesno stanje.

Just received this! 😍 #eriksen come on! pic.twitter.com/ybS7hOoMRJ

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.