Jevtović veruje da Zvezda može do plej-ofa za Ligu šampiona

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jevtović veruje da Zvezda može do plej-ofa za Ligu šampiona

Fudbaler Crvene zvezde Milan Jevtović rekao je danas da veruje da njegov tim može da eliminiše Kopenhagen i plasira se u plej-of za Ligu šampiona.

"Imali smo nekoliko dana posle utakmice sa Helsinkijem da se dodatno pripremimo za Dance. Unapredili smo dobre elemente u igri, a poradili smo i na sitnicama na kojima smo grešili. Siguran sam da ćemo protiv Kopenhagena, na našem stadionu, biti koncentrisaniji nego na meču u Finskoj. Naporno treniramo svakog dana i verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da možemo da se plasiramo u plej-of za Ligu šampiona", rekao je Jevtović za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde u utorak od 20.45 dočekuju Kopenhagen u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Upoznati smo sa svim prednostima, ali i manama danskog šampiona. Znamo odakle nam preti najveća opasnost po gol. Naravno, na treninzima se uvek dobro pripremimo, umemo da se prilagodimo svakom protivniku, po potrebi menjamo i formaciju tako da nema sumnje da ćemo se prikazati u odličnom svetlu", rekao je Jevtović.

On je naveo da nijednoj ekipi nije lako da izadje pred crveno-bele navijače i dodao da ne sumnja da će stadion "Rajko Mitić" i u utorak biti pun.

"Protiv Helsinkija je bilo više od 36.000 ljudi, tako da verujem da će zvezdaši doći da podrže svoj voljeni klub i ovog puta. Oni su naš dvanaesti igrač i siguran sam da Danci nisu navikli na tako vatrenu atmosferu. Želim i ovog puta da pozovem naše navijače da dodju u što većem broju, jer nam njihova podrška najviše znači", rekao je Jevtović.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jevtović veruje: Zvezda MOŽE U PLEJ-OF!

Izvor: Mondo, 02.Avg.2019

"Upoznati smo sa svim prednostima, ali i manama danskog šampiona", kaže krilo Crvene zvezde...Nisu se proslavili fudbaleri Crvene zvezde na gostovanju u Helsinkiju, ali i pored slabe partije i poraza 1:2, prošli su u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona...Uprkos bledom izdanju, Milan Jevtović...

Nastavak na Mondo...

Jevtović veruje u plej-of Lige šampiona

Izvor: B92, 02.Avg.2019

Fudbaler Crvene zvezde Milan Jevtović rekao je da veruje da njegov tim može da eliminiše Kopenhagen i plasira se u plej-of za Ligu šampiona...Šampion Srbije je uspeo da eliminiše Helsinki u drugom kolu kvalifikacija za LŠ uprkos porazu od 2:1 u Finskoj..."Imali smo nekoliko dana posle utakmice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.