Jevtićeva najbolja u Zagrebu

Izvor: Vesti-online.com, 08.Okt.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jevtićeva najbolja u Zagrebu

U sklopu 26. Zagrebačkog maratona, danas je održano i Prvenstvo Balkana. Našu zemlju predstavljalo je ukupno tri takmičara: Olivera Jevtić, Kristijan Stošić i Miloš Milovanović.

Šampionat Balkana u maratonu okupio je učesnike iz 17 zemalja Balkana, a pobednica u ženskoj konkurenciji bila je naša reprezentativka Olivera Jevtić, sa rezultatom 2:35,30.

- Spremala sam se za ovo Prvenstvo Balkana u maratonu veoma ozbiljno. Pobedila sam sa 2:35.30 što je moje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << najbolje vreme u zadnjih nekoliko godina. Da budem iskrena očekivala sam i bolji rezultat ali sam prejako trčala Prvenstvo Srbije u polu- maratonu pre 7 dana u Kragujevcu i to mi je odnelo svežinu i nekoliko minuta brže. Pre 26 godina pobedila sam na Prvenstvu Jugoslavije za pionirke ovde u Maksimiru i srećna sam što sam se posle toliko godina vratila baš ovde po zlatnu Balkansku medalju u maratonu. Trasa maratona je sjajno osmišljena i prijalo mi je trčanje i guzva Zagrebačkim bulevarima i trgovima - rekla je Olivera.

Njoj je ovo šesta pobeda u polu-maratonu i maratonu  sa šampionata Balkana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zlato u Zagrebu posle 26 godina: Olivera Jevtić prvakinja Balkana u maratonu

Izvor: BKTV News, 08.Okt.2017

U sklopu 26. Zagrebačkog maratona, ove nedelje je održano i Prvenstvo Balkana, a Srbiju je predstavljalo je troje takmičara - Olivera Jevtić, Kristijan Stošić i Miloš Milovanović...Pobednica u ženskoj konkurenciji bila je naša reprezentativka Olivera Jevtić koja je maraton istrčala u vremenu...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.