Jevrosimović još četiri godine na čelu Atletskog saveza

Izvor: Press, 16.Apr.2013, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jevrosimović još četiri godine na čelu Atletskog saveza

Mandat je produžen i generalnom sekretaru Slobodanu Brankoviću, a konsituisani su Upravni i Nadzorni odbori.

Nakon izborne Skupštine, održana je konferencije za medije povodom izgradnje prve atletske dvorane u Srbiji na vojnoj akademiji.
"Meni je ispred ASS jedino ostalo da se zahvalim ministarstvu odbrane i ministartsvu omladine i sporta na pomoći koju su nam pružili u izgradnji atletske dvorane. Ovo je pravi primer kako dva ministarstva treba da sarađuju kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << interes srpskog sporta u pitanju. Atletska dvorana je istorijski objekat na koji naša atletika čeka već decenijama. Nadamo se da je ovo ostvarenje sna atletičara, jer za maksimalne rezultate, očekuju se najbolji uslovi za treniranje", rekao je Jevrosimović.
Državni sekretar ministarstva odbrane Zoran Đorđević istakao je da je to resorno ministarstvo uvek spremno da pomogne sport.
"Kad je došlo do inicijative za izgradnju atletske dvorane ministarstvo odbrane je podržalo tu inicijativu. Sa našeg aspekta mi pomažemo tako što dajemo infrastrukturu, i ovo je najbolja pozicija koja je mogla da se nađe u gradu za izgradnju atletske dvorane", rekao je Đorđević.

Ministarka omladine i sporta Alisa Marić naglasila je da je izgradnja atletske dvorane najznačajniji sportski projekat.
"Ministarstvo omladine i sporta je za atletsku dvoranu izdvojilo 480.000.000 dinara. Ovo je san mnogih atletičara i drago nam je da mi imamo tu priliku da pomognemo da se san ostvari", rekla je ministarka Marić.






Nastavak na Press...






Povezane vesti

Prva atletska dvorana biće završena do kraja godine

Izvor: Blic, 16.Apr.2013

Izgradnja prve atletske dvorane u regionu, kako je najavljeno , biće okončana do kraja ove godine. ..Ovaj objekat, površine od 7,200 metara kvadratnih, na prostoru kasarne „General Jovan Mišković“ Vojne akademije u Beogradu, biće od velike važnosti ne samo za atletiku već i za vojni i školski...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.