Jeste li videli Dibalinu magiju? Gol leta! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2019, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeste li videli Dibalinu magiju? Gol leta! (video)

Da se dodeljuje ova nagrada, sasvim je sigurno da bi otišla Argentinu koji je podigao prašinu u prelaznom roku...

Paulo Dibala je i dalje u Juventusu, italijanski šampion nije spreman za sezonu, videlo se i sinoć, pobedili su trećeligaša Triestinu sa 1:0.

Još se ne zna da li će Dibala napustiti klub, navijači su protiv, podržavaju ga na svakom koraku. Jedna od varijanti je odlazak u PSŽ, kao zamena za Nejmara, drugi trampa za Ikardija kojoj se pristalice žestoko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protive, videćemo šta će od svega biti.

Sinoć nije bilo Ronalda koji ima lakšu povredu i neće rizikovati do starta naredne subote u Parmi, pa je Sari probao Dibalu u ulozi "lažne devetke".

Argentinac je igrao dobro, a gol kojim je rešio utakmicu se prepričava.

Zaista remek delo, šteta što nije takmičarska utakmica...

Paulo Dybala scored this insane goal for Juventus yesterday. One of the nastiest goals you’ll watch this season. Pure filth, Mamma mia! 💎😍 pic.twitter.com/d25xo6xtqz

— FutbolBible (@FutbolBible) 18. август 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dibala - čista magija (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Avg.2019

Oni ga teraju iz kluba, on hoće da ostane. I zato je bio silno motivisan sinoć da pokaže šta sve ume. Paulo Dibalo pružio je vrlo dobru partiju u prijateljskom susretu sa Trijestinom i postigao sasvim sigurno najlepši gol ovog leta. U izostanku Kristijana Ronalda Argentinac je svu pažnju privukao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.