Ješić: Glazgov šansa za dokazivanje

Izvor: B92, 13.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ješić: Glazgov šansa za dokazivanje



Fudbaleri Partizana gostuju u četvrtak škotskom Rendžersu u poslednjoj utakmici u Kupu UEFA. Crno-beli su posle dva poraza, od Makabija i Oksera, i remija protiv Livorna, izgubili sve šanse za plasman u sledeći krug.

Trener Miodrag Ješić ističe da će gostovanje u Glazgovu biti prilika za dokazivanje mladih igrača Partizana.

"Analize našeg učešća u Kupu UEFA izvršićemo posle meča u Glazgovu. Imamo mlad tim i moramo još jednom dobro da se predstavimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Evropi. Odigrali smo dve dobre utakmice, uz izuzetak meča protiv Oksera. Glazgov će biti još jedno dodatno iskustvo za sve mlade igrače u našoj ekipi", rekao je Ješić na konferenciji za novinare.

Ekipa Partizana u Glazgov putuje u sredu ujutro, a duel sa Rendžersom igra se u četvrtak od 20 časova i 45 minuta.

Spisak igrača koji putuju u Glazgov: golmani - Asprogenis i Jahić; odbrana – Mihajlov, Rnić, Đorđević, Lomić, Gulan, Radovanović; srednji red – Tomić, Marinković Nebojša, Zajić, Smiljanić, Lazić, Bosančić; napad: Mirosavljević, Vukelja, Marinković Nenad, Markovski.

Odmah posle meča u Glazgovu, ceo fudbalski pogon crno-belih odlazi na zimski odmor, a početak priprema za prolećnu sezonu zakazan je za 8. januar 2007.

U drugoj utakmici grupe A sastaju se francuski Okser i italijanski Livorno i taj duel će odlučiti o trećem putniku u sledeći krug.

Prolaz dalje ranije su obezbedili Rendžers i izraelski Makabi iz Haife.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.