Jermenija pregazila Makedoniju: Dimitrievski primao golove za rubriku verovali ili ne (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 16.Okt.2018, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jermenija pregazila Makedoniju: Dimitrievski primao golove za rubriku verovali ili ne (VIDEO)

Reprezentacija Makedonije poražena u Jermeniji (4:0) u okviru četvrtog kola Lige nacija, a u centru pažnje je golman Stole Dimitrievski.

Jermenija je ubedljivo savladala Makedoniju koja je pobedom mogla da osigura plasman u C diviziju Lige nacija, a za sva četiri gola mirne duše se krivim može proglasiti golman naših južnih komšija Stole Dimitrievski.

Vođstvo Jermenima je doneo Piceli u 12. minutu, kada je lopta posle njegovog udarca prošla kroz ruke golmanu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Makedonije. Prednost svoje reprezentacije duplirao je Movsisjan kome je asistirao najbolji igrač Jermenije Mhitarjan, nakon što je iz gol auta Dimitrievski poslao loptu pravo u noge Adamjanu.

Na 3:0 je povisio Gazarjan u 81. minutu iz slobodnog udarca sa nekih 30-ak metara. Lopta je išla pravo u makedonskog čuvara mreže i nejasno je kako je završila u golu. Konačan rezultat postavio je Mhitarjan u četvrtom minutu sudijske nadoknade, takođe iz slobodnog udarca, a deluje da je i kod tog pogotka Stole morao bolje da odreaguje.

Golove pogledajte na 2:02, 6:38, 8:36 i 10:03.



Makedonija je i pored ubedljivog poraza prva u grupi sa devet osvojenih bodova, ispred Jermenije koja ima šest, odnosno Lihtenštajna i Gibraltara koji imaju po tri i utakmicu manje.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.