Jeretin menja Rašića

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Sep.2011, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeretin menja Rašića

Uprava Lijetuvos Ritasa je ekspresno reagovala posle saznanja da će Aleksandar Rašić više od mesec dana odsustvovati van parketa.

Tim našeg Aleksandra Džikića potpisao je kratkoročni ugovor sa Goranom Jeretinom koji bi trebao da nadomesti izostanak našeg reprezentativca koji će preskočiti početak Evrolige.
Rašić je doživeo rupturu karlične kosti i neće moći da konkuriše za tim oko pet nedelja – objasnio je Tom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Vorobjovas, lekar Lijetuvos Ritasa.
Jeretin je prošlu sezonu proveo u Lokomotivi Kuban gde je prosečno beležio 6,4 poena, 1,5 skokova i 2,8 asistencija. Bio je član reprezentacije Crne Gore na minulom Evropskom prvenstvu, a u Litvaniji je ubacivao 10,4 poena po utakmici.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.